Kínában Oppo Pad Air2-nek hívják a OnePlus Pad Go-t

A Reno11 széria mellett az Oppo új táblagépe is bemutatkozott, de mindenki nyugodjon le! Csak a OnePlus középkategóriás tabletje az más néven.

Hirdetés

Több terméket is bemutatatott ma az Oppo, köztük a OnePlus Pad Air új generációját, amivel nem strapálták agyon magukat, fogták az indiai piacon nemrég debütált OnePlus Pad Go-t, kértek neki egy, illetve két (egy világosabb és egy sötétebb) szürke házat, Oppo márkajelzést a hátlapra és lőn Oppo Pad Air2, ami Kínában fogja képviselni a középkategóriás szintet a brand portfóliójában.


[+]


[+]

Mivel semmi változás nincs, annyival is elintézhetnénk, hogy itt a link, ugyanez lesz kapható Kínában Oppo címszó alatt is, de a rend kedvéért a legfontosabb paraméterek: 11,4 hüvelykes, 1720 x 2408 pixel felbontású, 90 Hz-es IPS LCD panel 7:5-ös képaránnyal; 6 nanométeres Helio G99 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel; négy Dolby Atmos hangszóró; két 8 megapixeles kamera a két oldalon; 8000 mAh-s telep 33 wattos gyorstöltéssel; Android 13 Color OS Pad verzióval. Az Oppo ajánlata csak WiFi-képes verzióban kerül forgalomba, a legvisszafogottabb memóriakonfigurációban 63 ezer forintnak megfelelő jüanért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés