Április 23-án érkezik a OnePlus Pad Go

Ár még nincs, de 1 eurós foglalóért cserébe 30 eurós kedvezmény jár majd, illetve grátisz 80 wattos töltőfej.

Mondjuk a belépő szintű táblagép 8000 mAh-s akkumulátora maximum 33 wattot kezel, de azt ezzel a töltővel ki is maxolja és bármi máshoz is kapóra jöhet az egyébként 40 eurós, 80 wattos SuperVOOC adapter, ami egyébként alapértelmezetten kisebb teljesítményű formában sem jár a készülékhez, csak Type-C kábel.


[+]

A MediaTek Helio G99-cel szerelt OnePlus Pad Go 8/128 GB-os, LTE képes verzióban lesz megvásárolható valamennyi pénzért, amiből lejön a 30 eurós kedvezmény, amennyiben április egy jelképes, 1 eurós foglaló formájában jelezzük a vásárlási szándékot. A táblagép egyébként 11,35 hüvelykes, 90 Hz-es panelt és tartalomfogyasztáshoz ideális 7:5-ös képarányt kínál, tollal történő bevitelt viszont nem. Van rajta két, 8 megapixeles kamera, négy Dolby Atmos hangszóró és kellemes zöld színben választható.


[+]

Ugyancsak április 23-án érkezik a OnePlus Watch 2, méghozzá valamiféle exkluzív, Európának szánt kivitelben, de erről egyelőre nincsenek további információk; valószínűleg új árnyalatra érdemes számítani. Az órát is elő lehet jegyeztetni 30 eurós kedvezményért, egy feliratkozással ez az összeg 80 euróra nő, egyébként pedig jár majd hozzá egy 99 eurós OnePlus Buds 3 ajándékba.

Előzmények

Hirdetés