Hirdetés

Kiképzésről esik be a strapabíró Nokia

Sportolókkal és MIL-STD-810H minősítéssel leplezik le a telefont július 27-én.

Valóban strapamobillal készül a Nokia, és már csak egy hetet kell várni a bemutatására, melyen ott lesz Lisa Zimouche, aki egy freestyle labdarúgó bajnok, illetve egy meg nem nevezett futballikon. Ez nyilván a promóció része, olvasóinkat persze jobban érdekelheti a vállalt strapabírás mértéke.


[+]

A HMD Global blogbejegyzése szerint meglesz az IP68-as por és vízálló védelem – konkrétan másfél méter mély vízben, konkrétan 1 órán át tesztelték – és ígéret érkezett arra, hogy a ketyere szó szerint bírni fogja a hideget-meleget, és nem kell majd vele kesztyűs kézzel bánni – de amúgy azzal is lehet, hibátlan működéssel.


[+]

Elcsattintották végül a MIL-STD-810H jelzőt – ez amúgy egy gyűjtőfogalom kismillió tesztre az amerikai katonai szabványon belül, az viszont nem derült még ki, hogy ezek közül a jövő hét kedden debütáló telefon melyeket teljesítette, így például vállaltan ütésálló-e.

Azóta történt

  • Nokia táblagépek a láthatáron

    A HMD új termékstratégiája kibővített termékpalettát is jelent, a strapamobil után jöhetnek a tabletek is.

  • Oukitel WP13 - lázba jössz tőle?

    Strapabíró, dual 5G támogatással bír, erős a hardvere, jól bírja az akksija és még olyan extrák is vannak benne, mint a kamerás pulzusmérés és az infrás hőmérő. Mi baj lehet? Mutatjuk!

Előzmények

Hirdetés