Két hét múlva startol a OnePlus 12

Első körben Kínában mutatkozik be.

2013 decemberében alapította meg az Oppóból kivált, ám a BBK Electronics ernyővállalat alatt maradt Pete Lau és Carl Pei a polgárpukkasztó OnePlust, úgyhogy 2023 december 4-e tökéletes időpont lesz a tízéves jubileumot megünnepelni, noha idő közben Pei dobbantott és újabb kalandba vágott.


(forrás: OnePlus Weibo) [+]

Sok minden megváltozott a OnePlus One óta, például az árazás a sokszorosára nőtt, cserébe a lencseszám és a szoftver is előrelépett. Mindkettőnek köze van az Oppóhoz, főleg az óta, hogy a két vállalat összebútorozott, így a szoftver közös alapokon nyugszik, akárcsak a gyorstöltési technológia és a Hasselblad kollaboráció.


(forrás: MySmartPrice) [+]

Ám elég különbséggel készül a két csapat, hogy szó ne legyen egy azon készülékről két néven: a Find X7 Pro ütőkártyája a dupla periszkópos zoomrendszer, a OnePlus 12-é pedig a Sony Lytia 808 csúcsszenzor lehet. Azért a Snapdragon 8 Gen 3 megegyezhet, akárcsak Kínában a ColorOS 14 felület Android 14-es alapokon, míg Európa 2024 elején találkozhat a OnePlus 12-vel és az OxygenOS 14 felülettel, és akkor érkezhet meg a Find X7 Pro is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés