Két egyszerű készüléket mutatott be a Panasonic

Szintén a CommunicAsia akalmával mutatott be a Panasonic két egyszerű készüléket. Mindkét telefon már ránézére is a japán gyártó terméke, a formák és az arányok a klasszikus Panasonic készülékekre emlékeztetnek. A cég ezen modelljei az európai piacon is megjelenhetnek.

Hirdetés

Az A210 a lehető legegyszerűbb telefonok egyike. Ez látszik a gömbölyített formán, az átlátszó műanyagok használatán is. A telefon elég kicsinyke, és mindössze 68 grammot nyom a mérlegen. Az A210 65 ezer színű, 128x128 pixeles kijelzőt kapott, és 16 szólamú polifonikus dallamok visszajátszására képes. A Panasonic úgynevezett Emotikonokat vezet be az üzenetküldés során, amelynek legközelebbi rokona a smiley. Az Emotikon egy kompatibilis készüléken jelzi, hogy az üzenet küldőjének milyen a kedve.


Kicsi, könnyű és egyszerű alapkészülék

 

A másik újdonság az SC3 nevet kapta. Külsőre leginkább a GD93-mas juthat eszünkbe, ez a készülék azonban jóval fejlettebb. Az A210-hez hasonlóan ez a telefon is meglehetősen pici, ám hátlapján azért elfért egy VGA kamera. A kijelző itt is csak 128x128 pixeles és 65 ezer szín megjelenítésére képes. Az SC3 is ismeri az Emotikonokat, még szerencse, mert különben csak az A210-zel lehetne ezt a funkciót kihasználni.


VGA kamerával felszerelt alsókategóriás telefon

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés