Készülőben a Motorola One Action

Már renderképen is látható a cég új középkategóriása, ami jó eséllyel strapabíró burkolatot kap.

A Motorola One Vision nem kifejezetten drága mobil a középkategóriában, az viszont már korábban kiderült, hogy a cég hasonló alapokon még olcsóbb, egyúttal strapabíróbb testvérmodellel is készül, állítólag One Action néven. Az összetétel egyik fele értelemszerűen az Android One-ra, a másik fele pedig valamilyen strapabíróságra utal, állítólag egyébként műanyag hátlapot láthatunk a lenti renderképen.


[+]

Megmarad 6,3 hüvelyken a Full HD+ felbontású IPS kijelző, aránylag vaskos kameralyukkal bal felül, 12,6 megapixeles kamerát ölel körbe. Rendszerchipből is ugyanúgy Exynos 9609-et kap, ami nagyon közeli rokona a Galaxy A50-ben helyet kapott Exynos 9610-nek, az ebben lévő processzor erősebbik ága viszont valamelyest csökkentett órajellel működik, 4 x 2,2 GHz-es maximumra képes a Cortex-A73, miközben 4 x 1,7 GHz-en maradt az energiahatékony Cortex-A53 tömb. Mindehhez Mali-G72 MP3 grafikai egység tartozik, memóriás téren pedig számos lehetőség van, 3/32 GB, 4/64 GB, esetleg 4/128 GB-nyi RAM és tároló állhat a felhasználó rendelkezésére.

A hátlapi három kamerából az egyik nyilván egy főkamera lesz, ezen kívül 117 fokos nagylátószög és talán egy mélységérzékelő várható a jó eséllyel 100 000 forint alatt piacra kerülő eszközben. A 3500 mAh-s akkumulátorral és az elvárható adatkommunikációs képességekkel ellátott One Action bemutatójának dátuma egyelőre nem tisztázott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés