Készül az új Chrome böngésző Androidra

Az elmúlt évek során a Google saját fejlesztésű Chrome böngészője egyre népszerűbbé vált, így mostanra az Internet Explorer megdönthetetlennek tűnő dominanciája mellett már fej-fej mellett halad a Mozilla Firefox megoldásával. A nagy sikernek köszönhetően a keresőóriás többek között Android platformra is átírta portékáját, ám az valamiért hosszú ideje a 18-as verzión ragadt, míg az asztali változatból már a 23-as is elkészül. A Google Chrome hivatalos Google+ közösségi oldalán olvasható bejegyzés szerint azonban ez már nem sokáig marad így, ugyanis a jövő év legelejére elkészül az alapos ráncfelvarráson átesett változat. A böngésző fejlesztői próbaváltozata már az év vége előtt elérhető lesz, melyet követően már csak a stabilitás fokozása lesz a fő cél.

Azóta történt

Előzmények

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

  • Mindenütt hódit az Android

    A mérsékelt árú készülékeknek köszönhetően a fejlődő országokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Google telefonos operációs rendszere.

  • Android ICS – 25,8 százalékos részesedés

    Egy évvel a bejelentést követően nagyjából minden negyedik Android mobilon fut az Ice Cream Sandwich verzió.

Hirdetés