Hirdetés

Készül a Redmi 4X is

Hirdetés

Egy Xiaomi készülék bukkant fel a TENAA oldalán. Az ismerős formák ismerős méreteket takarnak, a lenti fotón látható, öthüvelykes kijelzővel szerelt mobil 139,2 x 69,9 x 8,6 milliméteres dimenzióival lényegében pontosan ugyanakkora, mint elődei, hátlapra helyezett ujjlenyomat-olvasóval, elöl pedig a megjelenítőn kívül érintésérzékeny vezérlőgombokkal. Az oldalsó billentyűk és a kamerák helye sem változik, ahogy az antennakivezetések is a megszokott módon láthatók rajta.

Ami bevált, azon ne változtass: a design marad!
Ami bevált, azon ne változtass: a design marad! [+]

Nincs okunk meglepődni a 4000 mAh kapacitású akkumulátoron sem, az elődök is hasonló számokkal büszkélkedtek, ahogy a fém ház is többször jelen volt már, így valószínűleg a belsejével kíván érdeklődő szemeket vonzani a Xiaomi, elképzelhető, hogy a Note 4X hardverét és memóriaváltozatait kapják meg a Redmi 4X vagy Redmi 5-vásárlók.

Előzmények

 • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

  Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

 • Két új színben a Redmi Note 4

  Mostantól sötétkék és fekete változat is megvehető lesz a kedvező árú phablet 3 GB RAM-mal szerelt példányaiból.

 • Háromféle Redmi 4 mutatkozott be

  A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.

 • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

  Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Hirdetés