2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Késik az Apple HomePod

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TechCrunch

Az ünnepek alatt még biztosan nem az Apple prémium hangszórója fogja nyújtani a zenei aláfestést, a gyártás ugyanis kissé meglassult.

Hirdetés

Az Apple többek között, amolyan one last thing kategóriában mutatta be a HomePod hangszórót a San Joséban megrendezett fejlesztői konferencián. A WWDC-n bemutatott hangszóró egyrészt kimagasló, 360 fokos zenei élményt ígér, másrészt teljes együttműködést Siri-vel, amely lehetővé teszi a teljesen hangalapú vezérlést. A szerkenytűk egymással is hajlandóak lesznek kommunikálni, ugyanabban a térben elhelyezett több HomePod kiegyenlíti és optimalizálja a hangzást a rendelkezésre álló térnek megfelelően, amelyet egyébkét felmérni is képes.


[+]

Az Apple A8-as szettjére épülő rendszer összesen hét magassugárzóval és nagy teljesítményű mélynyomóval nem csak a kényelmes kezelhetőség miatt, de zenei teljesítmény szempontjából is ígéretes;támogatja az Apple AirPlay 2 szisztémáját, viszont az ünnepi szezonban még ne számoljunk vele mint potenciális meglepetés. A TechCrunch-nak nyilatkozó illetékes információi alapján az Apple nagyon várja, hogy forgalomba bocsájthassa a gyapjúgombolyagra emlékeztető HomePodot, de szükségük van még egy kis időre, amíg a termék maradéktalanul elkészül, ami jelen állás szerint valamikor jövő év elejére várható.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.