Bemutatkozott az LG Bello II

Hirdetés

Idén januárban teszteltük az LG L Bello névre hallgató középkategóriás készüléket, de a MediaTek MT6582-es lapkakészlet és a 480 x 854 pixeles kijelző miatt nem maradt túl emlékezetes az eszköz, a konkurencia ezen az áron sokkal többet nyújtott már tesztünk ideje alatt is. Most a dél-koreai gyártó leleplezte a telefon utódját, ami inkább ráncfelvarrásnak nevezhető, mint egy új modellnek, hiszen a specifikáció nem változott túl sokat.

Bemutatkozott az LG Bello II

Az LG nem említette a Bello II-ben dolgozó lapkakészlet pontos típusát, de az 1,3 GHz-es, négymagos processzorból sejthető, hogy nem változtattak a MediaTek MT6582-n. Más szempontból sem történt előrelépés, maradt a 480 x 854 pixelnyi felbontás 5 hüvelyken, a RAM és a belső tárolóegység mérete sem nőtt (1, illetve 8 GB), az akkumulátor kapacitása pedig 2540 mAh, ami 20 mAh-val kevesebb, mint az előd esetén. A hátlapi kamerája 8 megapixeles, előre egy 5 megapixeles egység került (ez 1 megapixelről nőtt 5-re). A készülék Android 5.1.1-es szoftverrel érkezik, hamarosan megvásárolható fehér, fekete, titán és arany színekben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG L Bello - szépség, vagy szörnyeteg?

    A dél-koreai gyártó újdonsága a G sorozat formatervét követi, viszont sajnos sem árban, sem pedig teljesítményben nem tudja felvenni a versenyt a konkurensekkel.

  • Megérkezett az LG L Bello és az L Fino

    Az LG két telefonnal rukkolt elő, mely a gyártó új formavilágát hozza el a középkategóriába, méghozzá visszafogott hardveres képességek mellett.

Hirdetés