Kedvező árú Honor tablet mutatkozott be

A Honor bemutatta a család legújabb tagját; a 3G modemmel felszerelt T1 táblagépet. A készülék egyelőre Android 4.3 operációs rendszerrel érkezik a boltok polcaira, méghozzá elég kedvező, 130 eurós, azaz nettó áron átszámolva 40 ezer forintos áron.

A kellemes árazás ellenére a 210,6 x 127,7 x 7,9 milliméteres és 360 grammos masina nem tűnik valami olcsó Jánosnak, hiszen teljes fém borítást kapott, ami meglehetősen minőségivé teszi a táblagépet. Az IPS kijelző 8 hüvelykes, felbontása pedig HD, azaz 1280 x 720 pixel.

A belső erőforrást egy Qualcomm Snapdragon 200 chipset biztosítja, az 1,2 gigahertzen pörgő processzor négymagos, RAM-ból 1 gigabájt, belső tárhelyből pedig 8 gigabájt került a gépbe. A hátlapi kamerával 5, az előlapival pedig VGA felbontásban tudunk fotózni. A T1 energiaellátásért egy 4800 mAh kapacitású akkumulátor felel, mely elméletileg bőségesen hosszú üzemidőre, vagyis 7 óra böngészésre és 8 óra filmezésre elegendő. A Honor újdonsága heteken belül elérhetővé válik, hogy itthon mikor és mennyiért kerül forgalomba, azt még egyelőre nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Huawei MediaPad T1 8.0 LTE - 4G négy ezresért

    A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés