Kamu volt a legutóbbi Nothing Phone (2a) render

Pontosabban volt olyan koncepció még a Nothing Phone (1) tervezésekor, de elvetették az ötletet.

Az OnLeaks és a SmartPrix által múlt hétfőn publikált Nohing Phone (2a) rendert sokan szkeptikusan fogadták, és igazuk is lett. Noha a készülék összességében jobban hasonlít a Nothing eddigi konstrukcióira, a Glyph interfész hiánya meglehetősen váratlan lépés lett volna a gyártótól, még akkor is, ha a készüléket alsóbb kategóriába pozicionálják.

Ez nem a Nothing Phone (2a), hanem egy koncepció, ami sosem valósult meg.
Ez nem a Nothing Phone (2a), hanem egy koncepció, ami sosem valósult meg. [+]

Az eredetileg kiszivárgott formaterv ugyanakkor teljesen eltérő megközelítést mutat a hátlap kialakításával kapcsolatban, viszont három, esztétikai és funkcionális szerepkörrel is rendelkező LED csík köti a széria többi modelljéhez. A SmartPrix és az OnLeaks jellemzően a legmegbízhatóbb források közé tartoznak, így nem volt okunk feltételezni, hogy pontatlanok az információk, ahogy egy darabig ők sem fogtak gyanút.

Inkább ilyen lesz a várhatóan MWC-n bemutatkozó Phone (2a).
Inkább ilyen lesz a várhatóan MWC-n bemutatkozó Phone (2a). [+]

Az újabb képen látható megközelítés viszont a Nothing hivatalos előzetesének szlogenjéhez sem igazán passzol, ahogy arra Evan Blass is felhívta a figyelmet. A See the world through fresh eyes vagy Lásd a világot friss perspektívából megközelítést inkább reprezentálja az először látott, centrális-horizontális kameraelrendezés, a Nothing védjegyének számító Glyph-ről nem is beszélve. A múlt hétfői render, amivel a forrás félrevezette az OnLeakset kamu volt, valójában egy korai koncepció a Nothing Phone (1) tervezési szakaszából, ami sosem került nyilvánosságra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés