Újra lencsevégre kapták a HTC One X9-et

Hirdetés

Egyre több hír és kép lát napvilágot a HTC következő készülékéről, ami One X9 néven kerülhet forgalomba. A megjelenés valamikor 2016 elején várható, nem kizárt, hogy a telefont Barcelonában, Mobile World Congressen láthatjuk élőben először.


[+]

Az eddigi információ alapján a mobil BoomSound sztereó hangszórót, fém burkolatot, és tű nélkül kinyitható SIM-tálcát kap. A specifikációkról többet is lehet már tudni, például azt, hogy a HTC újdonsága 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik majd, amit egy MediaTek MT6795 chipset hajt meg.


[+]

A processzor nyolcmagos, a grafikus teljesítményért az IMG G6200 GPU felel. a 2 GB RAM mellett az okosok úgy tudják, hogy 16 GB-os adattároló lesz a One X9-ben, de elvileg lesz 3 GB-nyi rendszermemóriával szerelt verzió is.


[+]

A hátlapi fényképezőgép 13 megapixeles és optikai képstabilizátort kap, az előlapi 4 megapixeles UltraPixel kamera pedig sötétben is jó fotókat ígér.


[+]

A tajvani gyártó sok kritikát kapott a One A9-ben található aprócska akkumulátorért, ezt a hibát a One X9-nél már nem akarják elkövetni, elvileg egy 3000-es telepre lehet számítani. A készülék ára még nem ismert, bár ha az A9-ből indulunk ki, sajnos ez sem lesz filléres mulatság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés