Jövőre érkezik a OnePlus Ace 2 is

Továbbra sem érdemes komoly izgalmakra számítani, jövőre is a megszokott menetrend érvényesül majd.

A OnePlus egyre több készülékkel van jelen a kínai és nemzetközi piacon, amit alapvetően újrabrandeléssel tud megvalósítani. Az idei OnePlus Ace, ami egyébként a Realme GT Neo3 is, OnePlus 10R néven mutatkozott be a világnak, és jövőre is ez lesz a táncrend. A OnePlus 11R specifikációja már szeptember végén kiszivárgott, most pedig a OnePlus Ace 2 várható adatlapja került fel a Twitterre Jogesh Brar jóvoltából. Nem vagyunk meglepve, hogy a kettő tökéletesen megegyezik.

Mivel a OnePlus Ace 2 ugyanaz a készülék lesz, mint a 11R, minden paraméterben osztoznak, így a Snapdragon 8+ Gen 1-es szettben, a 6,7 hüvelykes, 1080 x 2412 pixeles, 120 Hz-es AMOLED panelben, az 50 megapixeles Sony IMX890 főkamerában, amit egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles potyautas kísér, illetve a 100 wattos teljesítménnyel tölthető 5000 mAh-s akkumulátorban; a memóriakonfigurációk pedig 8, 12 vagy 16 GB RAM-ot kínálnak majd 128 vagy 256 GB belső tárhellyel.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés