Februárban, Snapdragon 888-cal jön a Redmi K40

Számos gyártó készül a tavasz beállta előtt piacra dobni csúcslapkás Snapdragon csúcskészülékét, a Redmi is közöttük van.

Hirdetés

A Redmi márka egyre inkább a saját útját járja, és az olcsó telefonok között befutott már nem egy drágább, combosabb darab, bár közülük sok szimplán átcímkézett Xiaomi telefon volt. Az utóbbi a Mi 11-et már bejelentette, és a Mi 11 Pro premierjére készül, a Redmi K40 pedig úgy vághat mindkét anyacéges modell árazása alá, hogy nem spórol a hardverkomponenseken.


(forrás: Weibo)

A K40 család hivatalos előzetese fordítógép használata nélkül is egyértelműsíti a 888-as Snapdragon jelenlétét (persze nem feltétlenül kapja meg mindegyik tag), akárcsak a 2999 jüanos kezdőárat, a 137 ezer forintnak megfelelő végösszeg pedig meglehetősen jól hangzik, ha tudjuk is, hogy ha ebből egyszer hazai értékesítés lesz, a hivatalos, gyártói végösszeg simán a duplájára hízhat. A márka azt is megerősítette: a K40-ek februárban érkeznek, azt pedig mi tesszük hozzá, hogy várhatóan K40 Pro névre hallgat majd a topkiadás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés