Nem rejtegeti tovább a Redmi a K40 kameraszigetét

Három optika, dupla LED villanó és pár szenzor a poszteren – a legerősebb Snapdragont is megerősítették a február 25-ei bemutató előtt.

Egyelőre nem világos, hogy a Redmi K40 jövő hét csütörtökön egyedül érkezik-e, vagy párban, legalább egy modell esetében a márka ugyanakkor egy poszterrel erősíti meg az 5 nm-es Snapdragon 888 bevetését, ami garancia a 2021-es csúcssebességre. Internetes találgatások szerint ezt az erősebbik változat kaphatja meg, míg az olcsóbbik Snapdragon 870-nel kell beérje – erről egyelőre azonban nem árult el semmit a Xiaomi kötelékébe tartozó brand.

(forrás: Weibo) [+]

A második poszter ugyanakkor közelebbről is megmutatja a nem hivatalosan már kiszivárgott kamerarészt, és jól észrevehető rajta két nagyobb optika (várhatóan normál és széles látószöggel) egy kisebb (mélység vagy makrófunkcióval), a dupla LED villanó és talán a lézeres fókuszsegéd. A túloldalon várhatóan 6,67"-es OLED panel villan fel, 4500 mAh-s telep támogatásával. A február 25-ei premier egyelőre kínai, a nemzetközi elérhetőségről később eshet szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés