Jönnek a OnePlus Nord órák?

Egyszerre több Nord Watch is kiszivárgott, a klasszikusabb kerek és a négyzetes tokozást kedvelőknek is lesz miből választaniuk.

2021-ben debütált a OnePlus első saját okosórája, a OnePlus Watch pedig több szoftverfrissítést követően lett csak igazán használható termék. A cég idén több karékkel bővíti kínálatát, ha hinni lehet a 91Mobiles értesüléseinek. A lap szerint az elérhetőbb árú Nord termékvonalat fogja bővíteni órákkal a cég, egyből hárommal: kerek számlappal sportos tokozásban, kerek számlappal elegáns tokozásban, valamint négyzetes tokozással. Minden óra két méretben készül, a négyzetesek kijelzőjének 240 x 280 pixeles és 368 x 448 pixeles lehet a felbontása, míg a kör alakú kijelzők 240 x 240 pixel vagy 390 x 390 pixel felbontást támogatnak majd az óra méretétől függően.

Kör alakú számlappal három változatra lehet számítani a OnePlus Nord Watch családban.Kör alakú számlappal három változatra lehet számítani a OnePlus Nord Watch családban.Kör alakú számlappal három változatra lehet számítani a OnePlus Nord Watch családban. Kör alakú számlappal három változatra lehet számítani a OnePlus Nord Watch családban. (forrás: 91Mobiles) [+]

A közölt renderképek alapján az is látszik, hogy a kör alakú számlappal rendelkező nagyobb és sportosabb modellen két gomb lesz, míg a többi Nord óra egy oldalsó koronával kell, hogy beérje. Kérdés, hogy ez tekerhető és kattintható is lesz-e egyszerre, vagy csak nyomógombként funkcionál majd és a többi parancsot az érintőkijelzőn ujjbeggyel kell-e bevinni. Egyelőre még annyi ismert, hogy beépített GPS dolgozik majd az órákban, az árazást pedig a renderképeket kiszivárogtató oldal 5000 indiai rúpia körülre tippeli, ami 24 ezer magyar forintnak felel meg. Kérdés, hogy ha el is készülnek, elhagyják-e valaha az indiai piacot ezek az eszközök.

A négyzetesebb formákat kedvelők sem maradnak ki.A négyzetesebb formákat kedvelők sem maradnak ki. A négyzetesebb formákat kedvelők sem maradnak ki. (forrás: 91Mobiles) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés