Megszellőztette a OnePus a Nord okosórát

Egy kis részletet közöltek a Nord óráról, ami alapján feltételezhető, az Amazfit Biphez hasonló eszközről van szó.

A OnePlus indiai weboldalán élesedett egy Nord okosóra aloldal, egyelőre csak a nevet és a dizájn egy kis részletét megmutatva. A OnePlus szokásához hűen az elkövetkező egy hétben minden nap megoszt majd valami kis információmorzsát az új eszközéről. Amit eddig tudni lehet: négyzetes tokozás, lekerekített sarkokkal, fekete szín, jobb oldalon koronához hasonló nyomógomb és szilikon szíj lesz a OnePlus Nord Watch külsején.

Egyelőre ez minden, amit a OnePlus Nord Watch-ról tudni lehet, a gyártó szeptember 28-ig fog infókat megosztani az eszközről.
Egyelőre ez minden, amit a OnePlus Nord Watch-ról tudni lehet, a gyártó szeptember 28-ig fog infókat megosztani az eszközről. (forrás: OnePlus India) [+]

A hardverről egyelőre semmi információ, ahogy a szoftverről sem. Vélhetően ez az eszköz is a cég saját platformján fut majd, ami okosfunkcióknak híján van azért, így az okosóra lehet, hogy nem is épp találó megnevezés, a felfújt okoskarkötő jobban illene. Mindenesetre az biztos, hogy lesznek egészségkövető és sportfunkciók a kartársban, ahogy az is borítékolható, hogy a Nord szériás tag olcsóbb lesz, mint az első OnePlus Watch. A piacra kerülést októberre jósolják a távol-keleten, az egyelőre kérdéses, hogy nyugaton értékesíteni fogja-e a gyártó az új Nord Watch-ot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés