Jól mutat a képeken a Galaxy Watch4

Az óralapok viszont még nem árulkodnak a One UI felületről.

Visszatér a Google-féle WearOS platformhoz a Samsung és saját One UI köntösét húzza rá, jelentette be a márka, ezzel pedig mélyebb lesz az androidos integráció az okosóra és a mobiltelefon között, természetesen szépszámú alkalmazáskínálattal.


(forrás: AndroidHeadlines) [+]

Ha például telepít az ember egy appot a mobiljára, és van kapcsolódó WearOS alkalmazás, az mindjárt települ a One UI Watchot futtató eszközre, de értesítéskezelés és egyéb funkciók szempontjából is praktikusabb a Google platformja az amúgy egyébként sokrétű Tizennel szemben.


(forrás: AndroidHeadlines) [+]

Mindehhez pedig a Samsung hozzáteszi a maga részét, nem csak vizuálisan hanem funkciókban is, úgyhogy már várjuk az állítólag augusztusban esedékes Galaxy Watch4 családot.


(forrás: AndroidHeadlines) [+]

Ehhez pedig az AndroidHeadlines jó minőségű és véglegesnek tűnő renderképeket tud hozzátenni, szemrevaló órákkal. A képeken a Classic kivitel látható, a szemfülesek a keret recézését meglátva pedig könnyen azonosíthatják a Samsung órák egyik legtutibb funkcióját: a lünettát.


(forrás: AndroidHeadlines) [+]

A forrásoldal szerint amúgy idén három méretváltozat lesz (42, 44, 46 mm), és természetesen a szín- és szíjválasztékkal is variálni lehet. A képernyőt várhatóan Gorilla Glass DX vagy DX+ védheti, az 5 ATM vízállóság mellé pedig Mil-STD-810G minősítés is várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés