Jól fogy a nagyobbik Nexus 7

Az iFixit becslései szerint az ASUS és a Google jóval nagyobb haszonkulccsal értékesíti a 16 GB belső memóriával szerelt Nexus 7 készüléket, így a gyártók számára jó hír lehet, hogy a legnagyobb érdeklődés épp ezen variáns iránt tapasztalható. A The Guardian beszámolója szerint a keresőóriás jelentősen alulbecsülte a 249 dolláros készülék iránti valós piaci igényeket, így alig néhány nappal a premier után már teljesen kiapadtak a készletei. A helyzet komolyságát jelzi, hogy a Google Play online áruházban egyelőre előrendelni sem lehet a terméket, csupán értesítéséket lehet kérni új szállítmányok érkezéséről. A keresőóriás várhatóan az olcsóbb kiadás kapcsán számított nagyobb keresletre, ám a memóriabővítés hiánya miatt sokan hajlandóak kicsivel többet áldozni a drágább készülékre is.

Azóta történt

  • Frissítést kapott a Nexus sorozat

    Hivatalosan is elérhetővé vált a korábbi Nexus sorozat Jelly Bean rendszerfrissítése.

  • Újra piacon a 16 GB-os Nexus 7

    A kezdeti ellátási zavarok után végül ismét elérhetővé vált az első Jelly Bean táblagép dupla belső memóriával szerelt változata.

  • Már nem rendelhető a Nexus Q

    Az Android-alapú streaming lejátszó várhatóan csak komoly ráncfelvarrások után kerülhet vissza az online áruház virtuális polcaira.

  • Európába jön a Nexus 7

    Európa legfontosabb piacain már jövő hétfőn elérhető lesz az ASUS által készített Google Nexus 7 táblagép.

Előzmények

Hirdetés