Japánban folytatódik a Sony kompakt szériája

A Sony Xperia Ace első verziója kizárólag a japán Docomo kínálatában volt elérhető, valószínűleg az Ace II sem lesz egy világutazó.

Úgy tűnik, Japánban tényleg akkora a kereslet, hogy egyes gyártóknak kizárólag erre a piacra is megéri gyártani. A Sharp eleve nehezen mozdul a hazai partoktól, bár többször volt róla szó, hogy Európában is szándékoznak jelen lenni, egyelőre elég szűkös a kínálat és az elérhetőség, a Sony viszont teljes mértékben nemzetközi brand, az Ace mégis mindig csak hazai pályán játszik és várhatóan az új modell sem megy messzire.

Az Ace II marad a kompakt vonalon, de továbbra is a középkategóriában. Az elődmodell mellesleg sok felhasználónak lehetett szimpatikus az 5 hüvelykes panellel és 140 x 67, x 9,3 milliméteres dimenziókkal, két éve pedig a klasszikus dizájn és a kávák sem voltak annyira kirívóak, az optikai képstabilizálás viszont annál inkább, főleg a csúcskategória alatt. Idén sem számítunk szintlépésre, a Google Play Console adatbázisából viszont egyelőre csak annyi derült ki, hogy MediaTek Helio P35 platformmal számolhatunk 4 GB rendszermemóriával és 720 x 1496 pixel felbontású panelre, kávák nélkül, de kameracseppel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés