- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ezek után a Sony még mindig nem száll ki?
Komolyan nem értem, hogy évi 4 millió készülékre hogyan érheti meg fenntartani egy egész részleget, gyárakkal, emberekkel, logisztikával, marketinggel... Max a presztízs.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
janeszgol
félisten
Ú, a képen kinek van ekkora keze?
Szóval az új Compact a 10 III alá jön? Hát ha a 10 I-ből és 10 II-ből indulok ki, akkor hát...
-
törölt tag
-
LittleLombax
csendes tag
-
törölt tag
válasz LittleLombax #4 üzenetére
Mondjuk amikor Japánban jártam, akkor kb az emberek felénél Sony telefon volt, a másik felénél iPhone, és elvétve lehetett egy-két egzotikusabb cuccot látni (clamshell, stb). Az összes többi márka az kb nem is létezett. Inkább az lehet, hogy nem vesznek odahaza annyira új telefonokat.
janeszgol: Azért ha kapna egy SD480-at, az nem lenne olyan gyenge chip, 4GB ram mellé és teljesen használható kis telefon lenne.
-
veterán
Örülni én is örülök, volt két telefonom is tőlük és nagyon szerettem őket de, hogy tuti veszteséges az egész üzletág a ziher. Igazból csak pénzügyi szinten fejeztem ki egyet nem értésemet. Gyanítom, hogy egyébként 1-2 év és bedobják a törülközőt.... Sajnos.
-
HeadHunter98
tag
Értem én, hogy a japánok alapvetően kisebbek a kézméretükkel egyaránt. Továbbá sokkal relevánsabbak a Sonynak, de nem csak nekik van szükségük értelmes kompakt telefonokra.
-
törölt tag
-
altecsóka
tag
Ha a csak Japánban ismertebb ,és a Sony-hoz hasonlóan ~7% környéki belpiaci részesedéssel rendelkező Kyocera mobilos részlege is meg él a Japán piacból.......
Legyen 10$ nyeresége a műkődési költséget levonva
egy telefonon,Te kidobnál 40 milliót az ablakon?
Laikus megközelités,de lehet benne valami.DIN 14 040
-
hemaka
nagyúr
Érdekes, mert az ilyen japán, koreai, kínai a jó nagy tepsi telefonokat szereti.
-
veterán
A bökkenő csak az, hogy nem csak a működési ktg-et kell levonni, hanem a ráeső CAPEX-et...
Amúgy meg igen ha lenne olyan projekt aminek jobb az NPV-je de nem valósítható meg mert az erőforrások máshova vonnak allokálva.
-
ZP67
tag
Bocs ha kicsit off...
Lesz belátható időn belül 10 III, vagy vegyek 10 II-t, amíg még van?
-
Fred23
nagyúr
Szerintem 1-1,5 hónapon belül itt a 10 III, és megéri megvárni.
Nekem egy fokkal jobban bejön a szintén csak érkező Xcover 5, de spec alapján talán a 10 III lenne a jobb választás. Mondjuk ha lesz rajta programozhatatlan Google asszisztens gomb, akkor tuti biztos, hogy inkább Xcover 5 lesz. -
janeszgol
félisten
Ha tényleg SD765G lesz benne akkor hardveresen igen csak erősebb lesz a mark 3, mint a mark 2. Viszont a 4 GB ram marad. Ha nem kell akkora erő neked, és az 5G sem fontos, akkor választhatod a mark 2-t is, ha jó áron van.
Ha hinni lehet a GSMArenának, akkor a kamera rendszer ugyan az marad, a kijelző is, szóval a körítés nem változik.
[ Szerkesztve ]
-
Én szeretem a kompakt készülékeket , jó lenne ha több szereplős lenne a piac mert igen is van rá igény . Ezért is használok most egy IPhone SE-t.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
domerator
veterán
"Az új iPhone SE és Mini mindenesetre reményt adott az apró telefonok rajongóinak, hogy az Apple új divathullámot indít, méghozzá régi méretkategóriát felélesztve, ám a Mini visszafogott eladásai miatt lehet, hogy ez hiú ábránd volt."
Az egész világ meg van őrülve (beleértve az Apple-t is), ha 50 nap alatt 14millió mini visszafogott eladásnak minősül...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
válasz domerator #17 üzenetére
Jaj már , ez már számtalanszor ki lett már tárgyalva hogy ez a pletyka egy oldal álltál félre irt dolog. Mininek lesz folytatása .
Lényegében csak annyi történt hogy azért nem lett több eladott Mini mert “szinte” egy időben lett kiadva a 2020-as SE készülékekkel .
Ami nem volt jó ötlet mert márkán belüli kannibalizmus történt .
De jövőre nem lesz SE de 13-as sorozat igen amiben lesz új Mini a kötelező technológiai lépcső ugrással .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mishita
tag
Én szívesen be ugranák egy compact sony-ba még az android ellenére is de az árazás mindig vissza tart.
-
abes
csendes tag
Nagyon várok már valakitől egy elérhető árú közepesen erős 4,5"-os kicsit vastagabb telefont.
-
.Szaki.
addikt
Ideje lenne már megemberelnie magát a Sonynak, mert igen nagy szükség lenne rájuk a piacon.
-
-
Pirosász
aktív tag
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
Valamelyik nap GSMArena-n beütöttem a következőt:
145 mm magasság, vagy alacsonyabb
2019-től napjainkig megjelent
Nem hosszú a lista. iPhone SE/12 mini/11 Pro, Pixel 5/4a, Samsung S10e. Ennyi.
A többi az belépő kategóriás, vagy hagyományos telefon. A GSMArena keresője kb. teljes. A globális telefon gyártás ott elérhető. Minden létező (valódi) gyártó, minden modellje.
Ráadásul a Pixel-ek nem is érhetők el mindenhol. Marad a Samu kisöcsije, és ennyi.Kisebb Androidos (normális) telefonra ennyire ne lenne igény, én ezt nem hiszem el. Valami más oka lehet. Drágább a gyártás, ezért kisebb a haszon? Nem tudom.
-
törölt tag
Pixelt tudsz rendelni Amazonról, de még itthoni webshop is árulja (csak jó drágán).
Gondolom azért nincs rájuk annyira igény, mert kis méret miatt kis akksi fér el csak (főleg ha igényt tart az ember a felső kategóriás hw-re), azt meg kevesen eszik meg, hogy alig bírja egy töltéssel a telefonjuk. Volt S10e-m, és nem volt ebben jó egyáltalán (bár ott nem is a kis akksi volt a baj, hanem a gyenge készenléti fogyasztás). -
Nem ellened szól , de úgy szeretem mikor jönnek azok a hozzászólások hogy rendeld meg a világ végéről . Aztán ha olyan a vásárló mint én aki előtte szeretné megfogni sőt kipróbálni.
Mikor meg megjön a megrendelt készülék aztán nem tetszik a kijelzője vagy az anyaga mehet a vissza küldés . Aztán elment vele az időd . Tudom sok bajom van ....A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #29 üzenetére
Ha neked az amazon.de a világ vége, akkor tényleg nem tudok segíteni Ha annyira szeretnéd megtapogatni, akkor be kell menni a fórumába, és megkérni valakit, hogy fussatok össze egy sörre, hogy személyesen megnézd (jó, mostanában ez pont nem jó ötlet, de a bolti vásárlás sem az).
-
törölt tag
Hát nem is tudom, én inkább garanciáztatnék Amazonnál valamit, mint az itthoni szervizzel Futár viszi-hozza, és még így is esélyesen gyorsabb, mintha itthon leadod, ülnek rajta hetekig. Mondjuk az más kérdés, hogy tök mindegy melyik opció, mert nem tudnék dolgozni sem telefon nélkül, így ha több napig/hétig tart a szerelés, akkor úgyis kell másikat vennem helyette. Ha ilyen NBD vagy on-site szerviz lenne az itthoni, akkor még meggondolnám, de így semmi értelmét nem látom.
-
Enci1983
senior tag
Nyilván. Viszont így, egyáltalán nem szembetűnő, hogy mennyire gyenge az a részleg. A többi szépen kompenzálja. Mondjuk valahol mintha azt olvastam volna, hogy stagnál a mobilos szektor. Nincs nyereség, helyette veszteség sem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...