Januárban jön a OnePlus 10 Pro

Megerősítette a gyártó, hogy a friss csúcsmodell jövő év elején mutatkozik be.

A OnePlus alapítója, Pete Lau megerősítette, hogy januárban érkezik az új csúcsmodell, a OnePlus 10 Pro. Az újdonság természetesen a legfrissebb Qualcomm chipsetet, a Snapdragon 8 Gen1-et kapja majd meg, de már eddig is rengeteg információ szivárgott ki a termékről, amelyről renderképeket is lehetett már látni.


[+]

LPTO QHD+ AMOLED panelt kap majd az újdonság, amely 6,7 inches méretű lesz és 120 Hz-es képfrissítést kínál, az előlapi kamerát azonban nem rejtik majd a kijelző mögé, hanem a bal felső sarokban ütnek neki lyukat. Valószínűleg azért is, mert úgy tudni, hogy ide egy elég komoly, 32 megapixeles egység kerülhet, amely főleg a szelfivideózás kapcsán hozhat minőségjavulást.


[+]

12 GB RAM mellett a legkisebb tárhelyopció a 128 GB-os lesz, de természetesen 256 GB-os belső tároló is választható némi felárért cserébe. A hátlapi kamerák kapcsán nincs óriási változás a 9 Próhoz képest (hiába lesz egy hatalmas Hasselblad felirat is hátul), a főkameránk 48 megapixeles, az ultraszéles 50 megapixeles, a telés modul pedig 8 megapixeles lehet, ez utóbbi 3,3-szoros nagyítást nyújt majd.

Az eddigi információk szerint 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik majd a 10 Pro, a töltési sebesség vezetéken 80 wattos, vezeték nélkül 50 wattos lehet, bár ez utóbbihoz majd a megfelelő töltőpadra is szükségünk lesz. A januári premiert követően az értékesítés először Kínában indul, az európai piacra április környékén érhet ide az eszköz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés