Ismét felbukkant a Mi 6 Plus

A Xiaomi Mi 6 Plus bemutatása végül nem történt meg a Mi 6-tal együtt, így akinek tetszik a Snapdragon 835-ös csúcsgép, de 5,15 hüvelykesnél nagyobb kijelzőre vágyik, annak még mindenképpen várnia kell. Várhatóan nem lesz komoly különbség a két eszköz közt, szinte ugyanaz lehet a hardver, és a lenti fotó alapján külsőségek terén sem térnek majd el nagyon. Mivel a korábban pletykált 4 GB RAM helyett a Mi 6 is 6 GB RAM-ot kapott, még ebből a szempontból sem ad majd többet a nagyobb kütyü, a tárolók is ugyanúgy 64 vagy 128 GB-osak lehetnek, esetleg egy 256 GB-s csúcsmodell jöhet a paletta tetejére.

Lényegében ugyanazt látjuk, csak a méretezés eltérő
Lényegében ugyanazt látjuk, csak a méretezés eltérő [+]

Várhatóan Full HD marad a kijelző felbontása, illetve a dupla hátlapi kamerarendszer típusa és működése is ugyanolyan lesz, mint a Mi 6-ban, egyedül az akkumulátort növelik meg, 4500 mAh kapacitásúra. Mindezek alapján szinte egyértelmű, hogy már készen áll piacra dobásra a termék, ettől függetlenül továbbra sincsenek konkrét információk a bemutatóról.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • A GFX Bench lebuktatta a Xiaomi Mi 6-ot

    Lényegében nem sok paraméter maradt, amit ne tudnánk a Xiaomi új csúcskészülékéről, de azért érdemes kivárni a hivatalos bemutatót.

Hirdetés