Ismertették a ZTE Hawkeye specifikációját

A ZTE nem csak a dupla kamerával szerelt Blade V8 Prót mutatta be a Las Vegas-i CES-en, de egy egészen egyedi, új készüléket is bejelentett. A Kickstarter projekt keretében indított ZTE Hawkeye legrosszabb esetben is egykezes telefonként igyekszik megkülönböztetni magát minden mástól, de az öntapadó felületkialakításnak követően nagyjából bárhova (függőleges falfelület, tükör stb.) odatapaszthatjuk, így mindkét kezünk szabad maradhat. A trükk az egészben a szemmozgást követő szenzor általi vezérlés. Mondjuk, a hátlapi ujjlenyomat-olvasót így nehéz lesz használni.

A ZTE Hawkeye eddig 30 ezer dollárt gyűjtött puszta koncepcióként, ami nem tűnik annyira soknak a maradék bő egy hónapban elérendő 500 ezer dolláros célkitűzéshez viszonyítva. A specifikáció felfedése viszont valószínűleg bír majd némi motivációs erővel. A jelenleg 199 dolláros, 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt eszközbe Snapdragon 625-ös lapkakészlet, 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely kerül.


[+]

A dupla hátlapi kamerarendszer egy 13 és egy 12 megapixeles modulból áll, amely az optikai képstabilizátoron kívül optikai zoommal is fel lesz szerelve. Az előlapi modul 8 megapixellel dolgozik majd. A kialakítás vagy kétkártyás használatot, vagy microSD bővíthetőséget jelent, ezen kívül lesz kétsávos WiFi és NFC is. A 3000 mAh-s telepet C típusú USB csatlakozón keresztül Quick Charge 2.0 szabvány szerinti tempóban lehet majd tölteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés