iOS frissítés integrált Beats Music klienssel?

A Beats Electronics felvásárlását követően egymásnak igencsak ellentmondó hírek kaptak szárnyra az Apple terveivel kapcsolatban. Egyesek szerint egyszerűen csak hatalmas haszonnal kecsegtető, prémium fülhallgatókkal akarta bővíteni portfólióját, míg mások szerint a streaming zenei szolgáltatás megkaparintása volt a legfőbb cél, mely az iTunes egyik legfőbb hiányossága. Nemrég ezzel szöges ellentétben a zeneszolgáltatás leállításáról érkeztek beszámolók, melyet most a Financial Times cáfolt meg bennfentes információkra hivatkozva. A Beats Music nem hogy nem kerül leállításra, de bennfentes források szerint egy jövőre érkező iOS frissítésnek köszönhető valamennyi készülékre elérhető lesz, mely hatalmas potenciális ügyfélbázist teremthet.

Az persze közel sem biztos, hogy a szolgáltatás neve továbbra is Beats Music marad. Sokkal valószínűbb, hogy az iTunes szolgáltatáscsomag részeként, új néven kerül bemutatásra. Más források szerint az Apple fontolóra vette a streaming szolgáltatás havidíjának 5 dollárra való mérséklését, mellyel jelentősen megnövelhetné ügyfélkörét. A Financial Times szerint a szolgáltatás átnevezése és az iOS platformba való beolvasztása ellenére a Beats Music továbbra is fizetős szolgáltatás marad, mely tovább növelheti az Apple nyereségét.

Előzmények

  • Megjelent az iOS 8.1.1

    Újabb frissítés érkezett az Apple operációs rendszeréhez, mely főleg az iPhone 4S és iPad 2 tulajdonosainak kedvez.

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

Hirdetés