Hirdetés

Ingyenes PDAMill játékok Palmra

A hazai illetőségű PDAMill évekkel ezelőtt rengeteg játékot fejlesztett az akkoriban még népszerű PalmOS rendszerre. A szoftverek rengeteg díjat bezsebeltek, talán nem túlzás azt mondani, hogy minden második az év játéka lett a maga kategóriájában. 2007 februárjában azonban leálltak a fejlesztéssel, a játékokat azóta nem is lehet megvásárolni.
Most viszont úgy döntött a cégvezetés, hogy játékaik PalmOS-en futó verzióit ingyenessé teszik. Mostantól tehát regisztráció nélkül, ingyenesen tölthetjük le a következő játékokat: Arvale: Journey of Illusion, GameBox Asia, GameBox Classics, GameBox Gems, GameBox Solitare, GameBox Solitare 2, Snails. A programok közül kettőt mi is teszteltünk, cikkeinket a programok nevére kattintva lehet elolvasni.

A PDAMill felhívja mindenki figyelmét arra, hogy a játékok nem minden készülékkel kompatibilisek, terméktámogatást pedig nem tudnak nyújtani az ingyenes játékokhoz. A fejlesztőket ismerve nekem az a véleményem, hogy a programokkal nem lesz gond, így a PalmOS 5-öt futtató gépek tulajdonosai kattinthatnak is a letöltés gombra!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés