Ingyenes házhozszállítást kínál a Pannon GSM

Hirdetés

Megújult a Pannon GSM házhozszállítási szolgáltatása, ráadásul a Pannon GSM futárszolgálat az év végéig ingyenesenjuttatja el az internetes Pannon NetShopon vásárlóknak a megrendelt termékeket. A regionális logisztikai központok bevezetése révén a futárszolgálat az eddigieknél is rugalmasabb, gyorsabb és magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt.

A központosított házhozszállítást korszerűbb, decentralizált rendszerrel váltotta fel a Pannon GSM. Az ország kilenc pontján – hat vidéki nagyvárosban, valamint Budapest két külső centrumában és Budaörsön – létrehozott regionális szállítási központok egységes színvonalon kezelik a hozzájuk tartozó területekre szállítandó megrendeléseket, és azonos szállítási feltételek mellett teljesítik azokat. Ennek köszönhetően a Pannon GSM ügyfelei az egész ország területén azonos színvonalú, minőségi szolgáltatásban részesülnek.

A Pannon NetShopon keresztül a lakossági és az üzleti ügyfelek által egyaránt megrendelhető termékek listája továbbra is igen széles, ráadásul a megvásárolt árukat 2005. december 31-éig a futárszolgálat ingyenesen szállítja ki. Az akciós készülékes csomagok mellett önálló előfizetések, telefonkészülékek és tartozékok egyaránt megrendelhetők, ezen kívül a Pannon Partnerprogram keretén belül megvásárolható termékek kiszállíttatására is lehetőséget nyújt a Pannon GSM futárszolgálata.

A Pannon GSM Magyarországon az elsők között, 2001 januárjában kezdte meg a házhozszállítási szolgáltatást megalapozó online kereskedelmi tevékenységét. A Pannon NetShop több éves, sikeres működése során szerzett tapasztalatokat felhasználva megújított futárszolgálat minden bizonnyal mértékadó lesz a minőségi, kiegészítő ügyfélszolgáltatások területén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés