Információk az Oppo N3 kamerájáról

Hirdetés

Az Oppo legújabb okostelefonja, az N3 sem az a szupertitkos projekt, a pletykáknak köszönhetően lassan minden kiderül a készülékről. Most újabb információk láttak napvilágot, ám nem egy szóbeszéden, hanem a vezérigazgatónak, Tony Chen Weibo-nak tett nyilatkozatán alapulnak ezek, aki az N3 kamerájáról fecsegett egy kicsit. A 16 megapixeles felbontású kamerában 1/2,3 hüvelykes szenzor található, ami a gyártó állítása szerint jobb képminőséget eredményez majd.

16 megapixeles lesz az Oppo N3 kamerája

A CEO egyébként a fent látható diát is megosztotta a publikummal, amin a legfőbb konkurensek fényképezőit hasonlítja össze az N3-ban találhatóval. A Note 4-ben például 1/2,6, az iPhone 6-ban pedig 1/3 hüvelykes szenzor található, tehát mindegyik kisebb az Oppóban felhasználthoz képest. Az N3 a 206 fokban forgatható, ledes villanóval ellátott kamera mellett 5,9 hüvelykes 1080p felbontású kijelzőt, Snapdragon 805 chipsetet és 3 GB RAM-ot kap majd. A készülék október végétől fehér, rózsaszín és ciánkék színekben lesz kapható, méghozzá rozsdamentes acél vagy alumínium külsőbe csomagolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Közelkép az Oppo N3 kamerájáról

    Hivatalos termékfotó szivárgott ki az Oppo N3 elforgatható kameralencséjéről, amely érdekes borítást kapott.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés