Impozáns lesz a Xiaomi 13 Ultra

És nem csak a tekintélyes méretekre gondolunk. A kialakítás és az anyaghasználat is prémiumnak ígérkezik.

A holnapi eseményen nem csak az eddigiek alapján rendkívül stílusosnak látszó Xiaomi Band 8 és a két ígéretes Pad 6 mutatkozik be, de a tekintélyt parancsoló Xiaomi 13 Ultra is. A Weibo-n most közzétett hivatalos előzetesek megerősítik a dizájnra vonatkozó eddigi elképzeléseinket és további információkkal is szolgálnak a készülék kialakítására, anyaghasználatára és megjelenítőjére vonatkozóan.


[+]

A 13 Ultra 1440 x 3200 pixel felbontású C7 megnevezésű, 6,7" körüli LTPO OLED panelje a Xiaomi és a China Star közös fejlesztőmunkájának az eredménye, ami 2600 nites maximum fehér fénysűrűséget ígér HDR tartalom megjelenítése közben.

A három 50 megapixeles szenzornak helyet adó kamerapanel 15,61 milliméteres vastagsága éles határ nélkül, finom átmenettel emelkedik ki az újgenerációs műbőr hátlap síkjából, az alsó és felső szegmens pedig elvékonyodik a kényelmesebb fogás érdekében. A texturált matéria nem csak antibakteriális bevonatot kapott, de szennyeződéstaszító tulajdonságokkal is rendelkezik és a gyártó ígérete alapján megsárgulni sem fog a mindennapos használat során. De ha mégis aggaszt az ezüst fémötvözet keret és a fehér hátlap esztétikai strapabírósága, zöldben is meggyőzően mutat a Xiaomi kameratelefonja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés