Ilyen lett volna a Microsoft Surface Duo Lite

A Microsoft végül letett az olcsóbb Surface Duo gyártásáról, de egy prototípus valahogy kiszabadult a tervezőasztalról és az eBayen landolt.

A Windows Central publicistája egy soha be nem mutatott Surface Duo modellbe futott az eBayen, ami utólag eredetinek bizonyult, a Microsoft tervezte és gyártotta le a prototípust, csak végül felfüggesztették a projektet, így az idei csúcsmodell mellett mégsem kínálnak kedvezőbb árú alternatívát. Inkább a következő generációra koncentrálnak, ami Surface Duo 2-ből kiindulva valamikor jövőre, továbbra is felső kategóriás hardverrel mutatkozik be. A Microsoft illetékesei ugyanakkor látnak fantáziát egy elérhetőbb Surface Duo modellben és a széria bővítésében, de még nem érzik elérkezettnek az időt.

Az eBayen értékesített prototípus a Surface Duo 1-hez hasonló egyszerűbb, értesítésjelző sáv nélküli dizájnt, plasztik burkolatot, középkategóriás Qualcomm lapkakészletre épülő hardvert és két szenzort magába foglaló hátlapi kamerarendszert kínált volna, ha nem törlik a projektet. A Cronos munkacímen futó készüléket egy ismeretlen vásárló zsebelte be, az aukciót pedig azóta törölték, de a készülékről készült fotók természetesen nem párologtak el, a galériában megtekinthetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés