Hirdetés

2018. december 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lesz az Android Pie a Galaxy S9-en

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: XDA Developers

A kiszivárgott képernyőképek mellett a Galaxy S10 variációkra is érkezett tipp.

Hirdetés

Gőzerővel dolgoznak a gyártók újabb készülékeik Android 9 Pie frissítésén, az XDA Developers fórumán pedig felbukkant a Galaxy S9+ még erősen bétás rendszerváltozata, Samsung Experience 10.0-val. Bár telepíteni a leghatározottabban csakis a vállalkozó kedvűeknek érdemes, mert ez nem egy publikus tesztrendszer, elég sok minden kiderül, hogy fog kinézni a felület Android Pie alapokon.

A Samsung Experience 10.0, Android 9 Pie alapokon A Samsung Experience 10.0, Android 9 Pie alapokon
A Samsung Experience 10.0, Android 9 Pie alapokon (forrás: XDA Developers) [+]

Az egyik látványos változás a számos lekerekített dizájnelem, ami főleg az új sötét téma esetében látványos. Emellett számos szekció kártyaszerű elrendezést kap.


A Samsung Experience 10.0, Android 9 Pie alapokon (forrás: XDA Developers) [+]

Úgyszintén újdonság az alsó navigációs sáv teljes elrejtése, felfele simítással elérhető vissza, kezdőoldal és alkalmazásváltó funkciókkal Persze a fenti dizájnelemek a kiadásra szánt rendszerváltozatig még bőven változhatnak, ennek az időpontja egyébként még nem ismert.


A Samsung Experience 10.0, Android 9 Pie alapokon (forrás: XDA Developers) [+]

Sikerült az XDA-nak ugyanakkor négy lehetséges Galaxy S10 modellre is utalást találnia a kódban. Beyond0 néven egy kisebb S10 érkezhet 5,8"-es képátlóval és oldalsó ujjlenyomat-olvasóval. A beyond1 egy szintén 5,8"-es kiszerelés lehet, csak egy hátlapi kamera helyett kettővel (és talán képernyőbe integrált biometrikus szenzorral), a beyond2 pedig a méretesebb S10+ tripla hátlapi és dupla előlapi lencsékkel. Egy beyond2 5G néven futó modell egy 5G modemmel szerelt S10-ről árulkodhat, persze azért ezekből a kódokból túl sok következtetést nem érdemes levonni.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.