Ilyen lesz a HTC M7 formaterve?

Hamarosan érkezik a HTC új csúcsmodellje, a One X kellemes fogadtatása miatt nem csoda, hogy az egyelőre M7-ként hivatkozott eszköz a pletykák és összeesküvés-elméletek új célpontja lett. A Full HD kijelző és a négymagos processzor alapfelszereltség, a madarak továbbá egy teljesen megújult Sense felületről és egy, a Windows Phone 8X-re hajazó formatervről csiripelnek.

Utóbbit megerősíti a nemrég kiszivárgott videó is, melyen a telefon állítólagos elő- és hátlapja látható. A matt fekete hátlap megalkotásához polikarbonátot használtak, a kialakítás hasonlít a Droid DNA és Butterfly készülékekhez, ám a méret és a kamera elhelyezkedése egy másik eszközt sejtet. Az előlapi panel alumíniumból készült, 7 centiméter széles és 13,7 centiméter magas. A hátlapi Beats logó a már ismert zenei szolgáltatás meglétét sejteti, oldalt pedig mintha egy kameragombot láthatnánk.

A pletykák szerint egy 4,7 hüvelykes képátlójú panellel lesz szerelve a HTC új csúcsmodellje, melyet az alábbi videó is megerősít. A felbontása 1080 x 1920 pixeles, azaz Full HD, így a pixelsűrűség eléri a 468 ppi-t, mellyel jelenleg a tajvani gyártó ül a trónon. A hátlapon állítólag egy 13 megapixeles kamerába ütközhetünk, ám ezt egyelőre nem erősítették meg, mint ahogy az Android 4.2 és a négymagos, magonként 1,7 GHz órajelű processzor is csak találgatás.

Az egyre gyakrabban érkező pletykák viszont már a bemutató közelségét jelzik, véleményünk szerint a Mobile World Congress folyamán leplezik majd le az újdonságot. Egyrészt a szóbeszéd is erre enged következtetni, másrészt a HTC tavaly is ezt a módszert választotta a One széria esetén. Mások szerint már a barcelonai rendezvény előtt bemutatkozik a mobil, a DigiTimes értesülései alapján erre egy hónapon belül sor kerül egy londoni eseményen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés