Minden kiderült a Watch 4 Pro-ról

Az óra ma mutatkozik be a Honor Magic Vs2 mellett, természetesen valaki idő előtt élesítette a termékoldalt.

Ezúttal a China Telekom volt a ludas, pedig a ma esedékes bemutató ellenére eddig nem sokat tudtunk a Honor Watch 4 Pro-ról, csak azt, hogy kerek számlapos, hagyományos kialakítású, meglehetősen elegáns óra lesz koronával és egy hardveres vezérlőgombbal, arany/zöld színkombinációba, bőrszíjjal. Mármint ilyen kivitel biztosan lesz belőle, mivel ez szerepelt a hivatalos előzetesben. Erre közzétették a teljes specifikációt és az árat is. Íme. A bemutató alkalmával már csak a részleteket kell ellenőrizni és pontosítani egy-két apróságot.

[+]

A Honor Watch 4 Pro 1,5 hüvelykes, 464 x 464 pixel felbontású AMOLED kijelzővel érkezik 46,4 x 46,4 x 11,4 milliméteres óratestbe foglalva, ami 46 milliméteres tokozást jelent, a tömeget tekintve pedig 50 grammról beszélünk. A készüléket egy STMicroelectronics STM32U5A9 nevű, alacsony fogyasztású lapkakészlet üzemelteti 4 GB belső tárhely mellett. Az üzemidőről 480 mAh-s telep gondoskodik, adatkapcsolati téren pedig a WiFi, Bluetooth és NFC mellett akár LTE-s modellt is választhatunk, amit eSIM-mel oldanak meg. A Watch 4 Pro 149 ezer forintnak megfelelő jüanon fog nyitni, az egyelőre nem világos, hogy ezért már jár-e a 4G vagy sem, de hamarosan kiderül.

[+]

És minden eddigi helytállónak is bizonyult, nem meglepő módon, kivéve az ár, de van néhány apróság, ami kimaradt: rozsdamentes acél tokozás, GPS, Bluetoothból 5.2-es szabvány, 4.5 wattos vezetékmentes töltés, 10 napos üzemidő normál használat mellett és 3 nap önállóan eSIM-mel, véroxigén és pulzusszenzor, 5 ATM nyomástűrés (úszásra is alkalmas), mindez pedig szilikon szíjjal 80 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit október 16-án Kínában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés