Ilyen lehet a Xiaomi Mi5 előlapja

Hirdetés

A négy éve alapított Xiaomi olyan sebességgel terjeszkedik az okostelefon piacon, hogy a tavalyi egyik kis tigrisből a Q3 végére a harmadik legtöbb mobilt értékesítő gyártóvá lépett elő, még ha ez csak egy napig is volt igaz; a Lenovo ugyanis a Motorola felvásárlásának befejeztével nagyobb piaci részesedést tud felmutatni.

Ilyen lehet a Xiaomi Mi5 előlapja

A Xiaomi olcsó, ám hardveresen kiválóan felszerelt készülékei tolják igazán a kínai gyártó szekerét, azonban az Mi sorozat is remekül fogy, ugyanis a csúcshardveres és jól optimalizált széria bőven az ismertebb márkák árcédulája alatt kínálja a kompromisszummentes teljesítményt. A fenti, Weibón közzétett kémfotókon és az azok alapján készült renderképen jól látszik, hogy a Huawei Ascend Mate7-hez hasonlóan alul-felül fémkerettel, oldalt pedig rendkívül vékony kávával érkezhet a következő Mi modell, már ha hitelt adunk az internetre felkerült fotóknak.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

  • Xiaomi Redmi Note - nagyra vágyóknak

    Az egyre ismertebbé váló kínai cég is helyet kér magának a phabletek piacán. A Redmi Note korrekt hardvert és méretes kijelzőt kínál elég jó áron.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

Hirdetés