Hirdetés

5,1 milliméteres Xiaomi csúcsmodell érkezhet

Január 15-én érkezhet a következő Xiaomi csúcskészülék, ami a pletykák szerint a Mi-5 vagy Mi-4S lehet. A NoWhereElse hozzájutott néhány fotóhoz, amelyek a készülékházat és annak méreteit ábrázolják.

Az első képen, a fémkeretről készült papírnyomtatványon kiolvashatók a szóban forgó készülék paraméterei, ami alapján 140,89 x 71,4 x 5,1 milliméteres házra, azaz egy roppant vékony készülékre lehet számítani.

A fenti fotón már a legyártott készülékházak pillanthatók meg. A NoWhereElse szerint a jövő héten leleplezésre kerülő készülék 5,2 és 5,7 hüvely közötti képátlóval, Snapdragon 805-ös vagy 810-es rendszerchippel, illetve 16 vagy 20 megapixeles kamerával érkehet. A legvalószínűbb egyébként az 5,2 hüvelykes képátló és a Snapdragon 805-ös SoC, mivel a Snapdragon 810 még nem áll készen a nagyszabású startra.

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet a Xiaomi Mi5 előlapja

    A legdinamikusabban fejlődő kínai mobilgyártó következő csúcskészüléke látható állítólag a weibón közzétett kémfotókon.

  • Készül a Xiaomi Mi4 Youth Edition

    Visszafogottabb műszaki paraméterekkel és jóval alacsonyabb árcímkével is piacra kerül a Xiaomi Mi4 fiatalokat célzó változata.

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

Hirdetés