Idén még nagyobb lesz a budapesti Mobil Show

Hirdetés

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. őszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 8-tól 11-ig, a nagy múltú INFOmarkettel közös helyszínre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.

Azonos látogatói kört – a publikumot – célzó rendezvény-együttes kihasználva egymás szinergiáját lép házasságra, hogy mind „tökéletesebbé” és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.
MOBIL SHOW 2007: Tavaly decemberben első alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével, mely elegendő bizonyíték arra, hogy sikerült egy olyan rendezvényt szervezni, melynek komoly létjogosultsága van a magyar piacon.

Stábunk természetesen jelen lesz az eseményen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés