Idén érkezik a Google Pixel készülékek új generációja

Hirdetés

Rick Osterloh, a Google hardver részlegének rangidős alelnöke egy interjúban beszélt arról, hogy a Google Pixel-t és Pixel XL-t újabb saját brand alatt kiadott készülékek követik. Osterloh egészen konkrétan kijelentette, hogy készül az új Pixel, "az iparág éves ritmusát" a Google is követni fogja. Ezzel együtt dátumot, vagy időszakot nem közölt.

Google Pixel XL
Google Pixel XL [+]

"Az emberek számíthatnak [a Pixel és Pixel XL] utódjára, azzal együtt is, hogy dátumot tőlem most nem fognak hallani." Nyilván számítottunk a Pixel sorozat folytatására, Osterloh nyilatkozata viszont az első hivatalos megerősítése a Google eddig csak feltételezett terveinek. Az árat illetőn csak annyit közölt, hogy a Pixel marad prémium, így olcsóbb, vagy belépő szintű Google telefonra továbbra sem érdemes vágyakozni. Legalábbis a hivatalos álláspont szerint.

Update: Egy fel nem fedett forrás állítja, Osterloh nem véletlenül fogalmazott úgy, ahogy, a Pixel marad prémium, azt viszont senki nem állította, hogy más néven ne jöhetne egy költséghatékony készülék a keresőóriás neve alatt. A forrás szerint logikus volna egy Google által gyártott hardverrel szerelt Android One készülék, főleg a fejlődő piacokat célozva. A legújabb Android One platformot használó készüléket egyébként pont most mutatta be a General Mobile, amely 45 országban lesz elérhető, inkluzíve Európa egyes államai.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés