Hirdetés

Huawei Experience: Sportos óralapok a Watch 3-ra

Szurkoláshoz és egyéni motivációhoz is passzolnak a Watch 3 animált sportszámlapjai.

Legyünk őszinték: viselhető kütyü vásárlásakor éppúgy számít a küllem, mint a belbecs, és a Huawei Watch 3 szériának nemcsak az elegáns megjelenés vagy a prémium anyaghasználat az előnye: megvan a nagy felbontású, színes AMOLED panel is. A Watch 3 Pro nem kisebb, mint 1,43 hüvelyk átmérőjű, 466 x 466 pixeles megjelenítőt kínál 326 ppi-s képpontsűrűséggel, rajta nem csak a hasznos egészségügyi információkkal, értesítésekkel és miegymással, hanem az óralappal is, aminek nyilván megvan a maga stílusa.


[+]

A küllem pedig itt is számít, és el lehet veszni az Huawei Egészség végeláthatatlan óralap tengerében, hogy saját ízlésünkhöz igazítsuk a digitális, analóg vagy kevert számlapokat. Akad az elegánstól a cukiig, a minimalistától az információval agyonzsúfoltig és a statikustól a dinamikusig több száz darabos választék, akár hosszabb animációval, esetleg egyéni videóból rittyentett mozgó háttérrel.

Flipperes, interaktív óralap a Watch 3 Prón
Flipperes, interaktív óralap a Watch 3 Prón [+]

Az egyik kedvencem a VariForms, ami egy interaktív játékos óralap, amelyen kikapcsolódásképpen flipperezni lehet érintőmozdulatokkal, és közben persze a pontos időről sem maradunk le.

A Huawei a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokra is készült, és most senkit ne tévesszen meg, hogy valójában 2021-et írunk, nem kell részleteznem az ellentmondás okait.

[+]

A magyar csapatnak két héten keresztül szoríthattunk, és kis hazánk a lakosságához mérten ismét erőn felül teljesített hat aranyéremmel, hét ezüsttel és hét bronzzal, az éremtábla 15. helyén olyan nemzeteket megelőzve, mint Spanyolország, Dél-Korea, Lengyelország vagy mondjuk Románia.


[+]

Ahány nap, annyiféle sportágban szoríthattunk atlétáinkért, és mivel Tokió rengeteg mozgásformában versenyeztette meg a planéta legjobbjait, a Watch 3 szériára is sokféle mozgó óralap telepíthető ingyenesen, ezek közül néhány egyébként a Watch GT 2 szériára is – ilyen a súlyemelés, a röplabda, az asztalitenisz, a sportlövészet és a műugrás.


[+]

A Watch 3 listája a gyaloglás, a sportlövészet, a váltófutás, az úszás, a súlyemelés, a pályakerékpár, a röplabda, az asztalitenisz és a műugrás számlapjából áll, amelyeket egyaránt a Huawei Egészségen és az Óraszámlapok opción belül, a sportkategóriából telepíthetjük. Akad pár megvásárolható darab is kosárlabda, futball, vitorlázás, futás és kerékpározás témakörében. A szurkolás mellett az időt és egy-egy mozgásadatot megjelenítő óralapok pedig a tulajt is aktív kikapcsolódásra motiválhatják, magyarán mindenki nyer – ha pedig megkérjük, a Watch 3 még a Himnuszt is lejátssza.

Azóta történt

Előzmények