Megjött az első komolyabb frissítés a Watch 3 Próra

A HarmonyOS 2.0 maradt, bejött viszont több hasznos újítás és javítás.

Hirdetés

Jó alapokkal, meglehetősen méretes kivitelben indult útjára a Huawei HarmonyOS-t futtató okosóra családja, a Watch 3, melynek Pro verziójához nemrég volt szerencsénk, amely valóban hozott pár újítást, épp csak az eszközökön átívelő használatot nem sikerült egyelőre komolyabban kipróbálni, hiszen ehhez több kapcsolódó eszköz kell. Alkalmazásokból mindenesetre tucatnyit, óraszámlapokból pedig több százfélét lehet telepíteni ingyenesen vagy némi ellenérték fejében, és az óra gyárilag eddig is kínált videós hátteret, csak előre rögzített mozgóképes választékból.


[+]

A 2.0.0.179 számú frissítés ugyanakkor elhozza a saját vagy letöltött videoklipek mozgó háttér alakítását a telefonon: legfeljebb 10 másodpercnyi képanyagot tudunk a Huawei Egészség appon belül az óra és pár alapadat mögé helyezni, a galériából vagy más alkalmazásból kiválasztva. A roppant kitartó, de korlátozottabb ultratakarékos mód is kapott pár új óralapot, hogy aki hetekre expedícióra vonulna, és nem töltené közben Watch 3-át, az is váltogatni tudja az órastílust. Ezzel egy időben a jelzett akkumód és a WiFi ikonja is kikerült a felülről lepöccinthető panelre.

[+]

Mostantól előre megadható a ne zavarj üzemmód napi időintervalluma, azaz nem kell csak emiatt este bekapcsolni és reggel ki, és visszatért a Watch GT széria egyszerű zeneátmozgatása szintén az Egészség alkalmazásból – mondjuk elég lassú a dolog Bluetooth kapcsolaton, ha már a mobil és az óra is rendelkezik WiFi modemmel, közvetlenül azon keresztül másodpercek és nem percek alatt lehetne átmozgatni albumokat. A hangértesítések és az időjárás widget oldaláról is érkezett még pár reszelés, illetve továbbá nem pontosított apró hibajavítások.

Előzmények

Hirdetés