HTC P5500 (Nike) specifikáció

A sokat emlegetett PDF fájlban a Kaiser és a CDMA-s Touch (ő a Vogue) mellett maradt még egy gép, a HTC P5500, alias Nike.

A készülékről már korábban is voltak információk a neten, ám a gép akkor még teljesen máshogy nézett ki, mint amilyen a PDF-ben - gyorsan megjegyezném, hogy mindkettő grafika, azaz nem egy igazi gépet mutatnak. A szétcsúsztatható kialakítású készülék Windows Mobile 6 Professionalt futtat, érintőkijelzője 2,6 hüvelyk átlójú, QVGA felbontású. A processzor egy 384 MHz-es Qualcomm MSM7200, a RAM/ROM páros mérete a szokásos 64/128 MB.

A GSM modul négynormás (850/900/1800/1900 MHz), de a gép elboldogul a 3. generációs hálózatokon is, sőt, támogatja a 3,6 Mbps-os HSDPA-t. Természetesen van Bluetooth és WiFi is, utóbbi 802.11b/g szabványú. Kamerából kettő kapott helyet a kütyün, a hátlapi 2 megapixeles, az előlapi VGA felbontású, videótelefonáláshoz. A microSD kártyával bővíthető gép a számítógéphez miniUSB porton keresztül csatlakozik, mely sajnos csak 1.1-es szabványú.

Áráról, hazai megjelenéséről egyelőre nincs információnk - remélhetőleg a hivatalos bejelentéskor ezeket is megtudjuk majd.


Balra a régebbi, jobbra az új verzió - vajon hogy fog kinézni?

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés