Honor blog: Még az idén lesz Magic 2

A berlini IFA kiállításon továbbra sem tolonganak a telekommunikációs készülékgyártók, de a Honor nem vette a dolgot félvállról. Egyrészt elhozták a Play nevű, játékosoknak szánt telefonjukat (hamarosan erről is lesz részetes anyag), másrészt teljesen váratlanul a Honor elnöke a színpadon előrántott a zsebéből egy telefont, amire senki sem számított, ez pedig a Magic utódja, amit viszont kevésbé meglepő módon Magic 2-nek hívnak majd.


[+]

Ez azért nagy szám, mert az eredeti Magic két éve mutatkozott be, csak Kínában volt kapható és a maga idejében elég formabontónak számított a minden irányban ívelt kijelzőjével. George Zhao szerint eddig azért nem csináltak neki utódot, mert úgy érezték, hogy még nem tudnak ehhez méltó újdonságot összedobni, a Magic 2 viszont a most ismertetett részletek alapján tényleg izgalmas kütyünek ígérkezik.


[+]

Sokat persze nem lehetett megtudni, de ha valaki követte mostanában az Oppo-Vivo féle vonalat, akkor azért nem fog nagyon meglepődni, mert a Magic 2 úgy tudja szinte a teljes előlapot kijelzővel beteríteni szenzorsziget nélkül, hogy az előlapi kamerát csak a hátlap felcsúsztatásával érhetjük el. Ez a megoldás teszi lehetővé, hogy a felső és oldalsó kávák szinte nem is látszanak, alul azért maradt egy kis hely. Még egy dolgot tudunk a Honor Magic 2-ről, az a Kirin 980-as chipset kerül majd bele, amit a Huawei konkrétan egy nap múlva fog hivatalosan bejelenteni Berlinben.

Az Android Authority srácok közelebb ültek, ezt a képet ők lőtték George kezében a telefonnal
Az Android Authority srácok közelebb ültek, ezt a képet ők lőtték George kezében a telefonnal [+]

A Magic 2 felbukkanására egyébként azért nem számított senki, mert nagyon jól titkolták, beszélgettem picit a régiónkért felelős PR vezetővel, aki szintén csak tegnap tudta meg, hogy mire készül George. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy a végleges terméket mindenképpen még idén bemutatják, valószínűleg decemberben, Kínában, a Honor születésnapi rendezvénye ad majd ennek otthont.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények