Nagyon egyben van a Honor Magic 2

Hirdetés

A Honor Magic 2-t tulajdonképpen a Honor Play berlini premierjén mutatta be George Zhao a tipikus ja, és még valami forgatókönyv szerint. A két évvel ezelőtti, Kína-exkluzív modell új generációjáról eddig annyit tudtunk, hogy a Huawei idei csúcslapkájával dolgozik, a csupa-kijelző előlapot pedig az Oppo-féle megoldással sikerült elérni. Az október 31-én hivatalosan is bemutatásra kerülő eszközről szórványos információk állnak rendelkezésre, tulajdonképpen a most előkerült renderkép sem ad konkrétumokat.


[+]

Az viszont egyértelműen látszik, hogy a készülék a Huawei P20 Pro-ra emlékeztető kameraelrendezést kaphat, csak a Mate 20 és Mate 20 Pro négyes szenzorrendszerével, plusz egy. A renderképpel mindössze annyi problémánk van, hogy a szétcsúsztatható kivitelnek nyomát sem látjuk.

Még egy kép a galériában!
Még egy kép a galériában!

Az is igaz viszont, hogy eddig kizárólag a készülék elejét mutogatták, így fogalmunk nincs a hátlap kialakításáról, a mechanika pedig a hátlapot emeli ki, így nem biztos, hogy összecsukott állapotban ennek feltétlenül látszania kell. A renderek hitelességét, bár elég elmosottan, de az alábbi előzetes is alátámasztja, amelyen szintén úgy tűnik, mintha a Honor Magic 2 legalábbis kettőnél biztosan több kamerát kapna a hátlapra. A fenti, kissé vacak képeket a videóból vágtuk ki. Elég hosszú az a kamera-panel, na.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés