Honor blog: Elindult a 8X magyar forgalmazása, ráadásul van játék is

A Honor 8X prágai bemutatóját követően már tudtuk, hogy milyen áron érkezik majd az újdonság. Sőt, azóta már teszt is készült a meglehetősen kijelződomináns telefonról, amely a középkategória felső szegmensét erősíti. A 8X-re azonban a hazai érdeklődőknek kicsit várniuk kellett, ám a mai napon megkezdődött a hivatalos hazai forgalmazás.


[+]

A Kirin 710-es chipsettel, 91%-os kijelző/előlap aránnyal, kettős hátlapi kamerával büszkélkedő telefon két változatban lesz itthon megvásárolható. Noha mindkét esetben bővíthető microSD-vel is a kapacitás, a két variáns közötti eltérést a belső tárhelyben kell keressük, hiszen a 4 GB RAM mindkét esetben adott. Az olcsóbb modell 64 GB-os háttérárral 99 990 forintos bruttó áron került a boltok polcaira, a kétszeres kapacitású, 128 GB-os változatért pedig bruttó 114 990 forintot kell az üzletben hagynunk.

A Honor szeretné, ha a 8X-ről minél többen tudnának, ezért egy játékot is meghirdetett. A "Cheer for Honor 8X" nevű kampányban arra biztatják az újdonsült tulajdonosokat, hogy videóban mutassák be a 8X-et a nagyközönségnek. Az elkészült videókat a YouTube-ra, kell feltölteni #CheerForHonor8X hashtag használatával. A legjobbakat hetente díjazzák egy Honor Band 4-gyel, január első hetében pedig kiderül, hogy kié a fődíj, ami egy Honor Magic 2 okostelefon. Vannak azért kikötések, elsősorban az, hogy a videó angol nyelvű legyen, valamint három percnél tovább tartson.


[+]

De nem csak videóval lehet pályázni, hanem fotóval is, Facebookra, Instagramra, Twitterre is lehet posztolni a telefonra, vagy a telefonnal készült képeket a fenti hashtaggel, sőt, blogbejegyzés, vagy akár fórumbejegyzés is pályázhat ugyanezekkel a feltételekkel, de ezeket szükséges megosztani valamiféle közösségi oldalon. A teljes játékszabályzat itt érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 8X - kimaXolt kijelző

    Hardveresen nem egy forradalmi újdonság, de a külső igencsak szemrevaló lett a kijelződomináns előlappal és a kétszínű hátsóval. És árban is oké.