Honor blog: Bemutatkozott a GamePad

Beépített akkumulátorral ellátott, fizikai kontrollert kínál a cég a teljesebb játékélményhez.

Még a 2019-es, kölni Gamescom kiállításra sem érkezett üres kézzel a Honor, ezúttal egy oldalról felilleszthető, játékosoknak szánt kontrollert mutattak be. Az egyszerű kütyü a mobilok bal vagy jobb oldalára cuppantható fel, és mivel van saját, 400 mAh-s akkumulátora, illetve Bluetooth-on kommunikál, rengeteg mobillal kompatibilis. 6 gombot és egy analóg kart tartalmaz. Tölteni egyébként Type-C felületen lehet, tehát az újabb mobilok tulajdonosai javarészt nem kell még egy kábelt bedobjanak a táskájukba. Nyugat-Európában hamarosan megjelenik a termék, viszont a hazai premierről és az árról még nincs információnk.

A Honor felmérése alapján a felhasználóik 18%-a gamernek mondja magát, a cég pedig ennek megfelelően igyekszik még a játékos rétegigényeket is kielégíteni, például a View 20 ToF kamerás AR-játékaival, meg persze a folyamatosan bővülő GPU Turbóval, ami jelenleg 3.0-s verziónál jár és több mint 30 játékot támogat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 20 - jobb későn, mint soha!

    Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.

  • Honor Play - játék az árakkal

    Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.

  • Honor 7C - C-közép

    A Honor hetes szériája belépő szintű és alsó-középkategóriás eszközökkel bővült, ilyen a 7C is, ami összességében nem rossz, viszont minden tekintetben nagyon erős a konkurencia.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?