Honor 3X Pro – bőrhatású hátlappal

A kisebb ázsiai gyártók előszeretettel „kölcsönöznek” ötleteket a világszerte sikeres csúcsmodellektől, ám a népszerű kínai márkák zöme az évek során saját arculatot dolgozott ki és ezzel szakított a szabadalmi háborúk alapjául szolgáló „másolási technikákkal”. A Huawei legújabb készüléke azonban úgy tűnik, hogy néhány ötletet azért igyekszik kölcsönözni a Samsung megoldásaiból, így a Honor 3X Pro hátlapját bőrhatású műanyaggal borította.

Az 1699 jüanért, vagyis nagyjából 60 500 forintért piacra kerülő készülék technikai fronton viszonylag erősnek mondható, hiszen az 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítője mellé 13 megapixeles hátoldali és 5 megapixeles előlapi kamerát kapott, míg a megfelelő sebességről az 1,7 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor gondoskodik 2 GB RAM és 16 GB belső memória társaságában. A készülék az elődjétől csupán a megnövelt felbontású kijelzővel különbözik.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend Y530 - szerény erény

    Semmi falrengető innováció nincs a Huawei újdonságában, ami a középkategória alsó részét veszi célba. Egyedül a felhasználói felület emeli ki a mezőnyből.

  • Huawei MediaPad 7 Youth - naiv fiatal

    A gyártó próbál maradandót alkotni tabletfronton is, most egy SIM-et kezelő, fiataloknak szánt készüléket teszteltünk, ami minőségi külsőt, de gyenge kijelzőt, magas árat kapott.

  • Bemutatkozott a Honor 3X és 3C

    Méretes HD kijelzővel felszerelt kétkártyás Android duóval rukkolt elő a Huawei.

Hirdetés