Hollandiába megy a HTC Butterfly

A világ első, Full HD megjelenítővel szerelt okostelefonját a HTC és a japán KDDI tavaly októberben mutatta be közösen Butterfly néven, mely eredeti kiadásában a szigetországon kívül hosszú ideig sehol máshol nem volt elérhető. A GSMArena értesülései szerint azonban rövidesen Hollandiában is elérhető lesz, méghozzá a hasonlóan felszerelt HTC One áránál jóval olcsóbban. A májusban debütáló készülék nyitóára 589 euró lesz, míg a HTC One jelenleg 670 euróért kapható a holland üzletekben. Az Android 4.1.1 Jelly Bean alapokon nyugvó, 143 x 70,5 x 9,1 milliméteres és 140 grammos HTC Butterfly 5 hüvelykes, 1080 x 1920 képpontos megjelenítőt, 8 megapixeles fő és 2,1 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE és HSPA+ adatátviteli képességet, GPS, WLAN, Bluetooth 4.0 és NFC modult, 1,5 GHz-es négymagos Snapdragon S4 Pro processzort, Adreno 320 grafikus gyorsítót, 2 GB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 16 GB belső memóriát és 2020 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Készül az új HTC Butterfly

    A One mellett rövidesen egy nagyobb méretű Full HD kijelzővel ellátott HTC csúcsmodell leleplezésére is számítani lehet.

  • HTC J Butterfly – Japánon kívül is

    Nemzetközi piacokon is elérhető lesz a HTC első, Full-HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt csúcsmobilja.

Hirdetés