Hogyan tudtam élni nélküled?

Az Apple-t az utóbbi pár hónapban egy kisebbfajta pofon érte, hiszen a negyedéves pénzügyi jelentésükben először kellett beszámolniuk csökkenő iPhone eladásokról. Az elemzők most már újra valami nagyszabású dolgot válnak a cupertinóiaktól, valami innovatívat, amire korábban oly sokszor volt már példa a cég életében. Tim Cookkal a mostani események miatt egy külön interjút készített a CNBC, amiben több érdekes témát is érintettek, és leginkább az okostelefonokról esett szó.

Az Apple vezérigazgatója meglehetősen elszánt volt a következő generációs termékekkel kapcsolatban (ez mondjuk aligha meglepő), és a következőket nyilatkozta: "Elég sok érdekes innováció van még a tarsolyunkban, ami a jelenlegi iPhone tulajdonosokat és másokat is arra sarkallhat, hogy megvegyék a legújabb /várhatóan szeptemberben piacra kerülő/ modelleket. Olyan funkciókat fogunk adni, amik nélkül nem lehet élni, csak még most nem tudja senki, hogy szüksége lenne rá". Ezek a kijelentések persze még alapvetően nem jelentenek semmit, sok potenciál rejtőzik még az iOS-ben, vagy akár az Androidban is. Hogy ezzel inkább azokra a pletykákra célzott-e a Cook, melyek szerint a kijelzőbe építik az ujjlenyomat-olvasót, vagy hogy a 3,5 milliméteres jack kimenet helyett valamilyen vezetékmentes megoldással rukkolnak elő, azt még nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

  • Ilyen lehet az „iPhone 7 Plus” dupla kamerarendszere

    Kézzelfogható „bizonyítékok” is felbukkantak a pletykák mellé, melyek szerint az „iPhone 7 Plus” vagy „iPhone Pro” dupla hátlapi fényképezőmodult kaphat.

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

Hirdetés