Hivatalos: szeptemberben jön az LG V20

Az LG szeret mobilos fronton kísérletezgetni, és a G Flex vagy a bőr hátlapos G4 után tavaly befutott a MIL-STD-810G ütés- és rázkódásvédelemmel ellátott, bár nem vízálló V10, amely dupla előlapi kamerát és másodlagos kijelzőt is kapott, nem beszélve a remek audio képességekről. Éppen ezért sokan várják a folytatást, főleg azok, akiknek a G5 kompaktabb mérete vagy moduláris kialakítása nem jön be annyira.

Nagyon impozáns a telefon, és ráadásul még ütésálló is
Egyedi phablet volt a V10, szeptemberben érkezik a folytatása [+]

Az LG-nek szüksége van egy erős ajánlatra az év második felében, ezért nem is próbálják titkolni az 5,7 hüvelykes phablet folytatásának az érkezését. Egy sajtóközleményben a V20-at konkrétan meg is nevezik, illetve a 7.0 Android főverziót. Minden más egyelőre csak tipp, mindenesetre a szakmában sokan várják a dupla kijelző és az ütésálló tulajdonságok megmaradását, akárcsak a fejlett multimédiás képességeket. Azt, hogy pontosan mikor érkezik a V20 (esetleg a berlini IFA-n), a gyártó egyelőre nem árulta el, csak a szeptember a biztos.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • Magyarországra érkezik az LG V10

    Január végétől érhető el itthon, hivatalos forgalmazásban az LG különleges phabletje, amely a mi tetszett plecsninket is elnyerte dupla kijelzőjével és előlapi kameráival.

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés