Hivatalos az Oppo és Motorola kütyük startdátuma

Az előbbi két hajlítható, az utóbbi pedig másfél Snapdragon 8 Gen 2-es mobillal készül.

Némi szünet után hamarosan folytatódik a kínai csúcskészülékek év végi nagy dömpingje: a Xiaomi szokatlan módon december 11-én, vasárnap mutatja be a két 12-es csúcsmodellt, és 14-én következik az Oppo az Inno Day 2022 eseménnyel. Itt mondjuk nem a Find X6 Pro érkezésére, hanem formai és technológiai érdekességekre lehet számítani, a Snapdragon 8 Gen 2-es csúcstelefon majd csak a jövő év elején érkezhet.

Az Inno Dayen mutatta be anno az Oppo kihúzható képernyőjű prototípusát és a MariSilicon X NPU-t, és az idei show keretében debütálhat az összecsukható Find N2 foldable és Find N2 Flip kagylótelefon, illetve a következő házi fejlesztésű chip. Az angol nyelvű promóciós anyagok szerint pedig mindjárt nemzetközi premierre lehet számítani.


Forrás: Motorola [+]

A Motorola viszont egyelőre Kínában maradhat a Moto Edge X40 startjával, és csak később evezhet nemzetközi vizekre a Lenovo kötelékébe tartó gyártó Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt csúcsmobilja, eséllyel Edge 40-re átkeresztelve. Ne hagyjuk magunkat becsapni: elsőre a fenti poszter is összecsukható telefont sejtet Surface Duo stílusban, ám valójában két hagyományos, lekanyarodó szélű mobil látható egymás mellett, csak az egyiken látszólag a kijelző mögé bújt a szelfikamera – ez lehet az X40 különkiadása.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés